Tagrensning, Tagmaler og Tagmalingi københavn & Nordsjælland.
Katja Gruppen er din lokale tagmaler i hele Region Hovedstaden

Giv taget nyt liv med en tagrensning og maling

Er taget ramt af mos, alger eller andet skidt?

Hos Katja Gruppen står vi klar til at yde en kvalitetsbevidst tagrensning på dit tag, så det kan blive så godt som nyt igen.

Derudover er vi eksperter, når det kommer til maling tag, hvorfor vi maler flere forskellige tagtyper.

Med en tagrensning forlænger du dit tags levetid samt øger husets værdi.

Samtidig er det billigere end en udskiftning af taget, hvorfor det er værd at tjekke op på, hvad der giver bedst mening for dit tag.

Vi står naturligvis til rådighed, så vi kan vejlede dig til den helt rette løsning.

Som kunde hos os er du garanteret et professionelt og kvalitetsbevidst arbejde.

Med mange års erfaring inden for tagrensning og maling af tag ved vi, hvad det kræver for at opnå et godt resultat.

Ved alle vores opgaver anvender vi de mest effektive materiale og teknikker, som giver et resultat vores kunder kan nyde i mange år fremover.

Rens og maling af tag til konkurrencedygtige priser og med højt serviceniveau

Hos Katja Gruppen er vi din optimale samarbejdspartner til dine boligprojekter, hvis du søger professionelle og erfarne fagfolk med et højt servicegen, der leverer kvalitetsbevidste løsninger til konkurrencedygtige priser. Du kan trygt overlade opgaven om tagrensning og maling af tag til os, da vi har stor erfaring hermed.

100% kundetilfredshed

Vores politik er 100% kundetilfredshed, hvorfor vi altid lytter til vores kunders ønsker og behov. Vi byder naturligvis ind med vores faglige ekspertise, så vi i samarbejde med dig finder frem til den helt rigtige løsning, som du kan få glæde af i mange år fremover.

Få et uforpligtende tilbud på tagrensning og tagmaling

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dit tag til et nyt liv? Så er du mere end velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om din opgave. Vi kører naturligvis gerne ud og ser på opgaven, så du hurtigt kan modtage et uforpligtende og konkurrencedygtigt tilbud på tagrensning.

Kontakt os på telefon 27 91 66 67 eller via mail på info@katja-gruppen.dk. Du kan også vælge at benytte dig af vores kontaktformular. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser samme dag.

KUNDEANMELDELSER

Vi er stolte af vores arbejde, vi samler på glade kunder, vi ved at vi har gjort og stadig gør en kæmpe positiv forskel for mange private mennesker og virksomheder.

Derfor er vi naturligvis medlem af anmeld-haandvaerker.dk der er en privat administreret smiley-ordning for landets håndværker virksomheder.

Vi har valgt at være medlem da jeg på den måde kan dokumentere alle vores kunders tilfredshed.

Hvis du gerne vil vide hvad kunderne syntes om vores arbejde kan du her læse de 3 nyeste anmeldelser.


VI TILBYDER ALT INDENFOR


Fliserens

Er fliserne ramt af alger, flisepest eller lignende? Hos Katja Gruppen tilbyder vi fliserens og imprægnering, så dine fliser kan blive så gode som nye igen.

Facaderens

En facade har en stor betydning for ens førstehåndsindtryk af en bygning. Derfor er det oplagt at få foretaget en facaderensning samt behandling af facade.

Tagrensning

Er taget ramt af mos, alger eller andet skidt? Hos Katja Gruppen står vi klar til at yde en kvalitetsbevidst tagrensning på dit tag, så det kan blive så godt som nyt igen.

Brolægning

Hvis du har brug for en professionel brolægger, der leverer resultater af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser, så er Katja Gruppen den rette for dig.

Malerservice

Brug for hjælp til malerarbejdet? Vi er det sikre valg, når det kommer til kvalitet, tillid og 100% tilfredshed. Vi har mange års erfaring, den faglige ekspertise og erfaring indenfor malerservice!

© Katja Gruppen ApS

Bækholmen 26
2760 Måløv
CVR: 38365509

Telefon: 27 91 66 67
E-mail: info@katja-gruppen.dk

OM OS

Katja Gruppen har en bred vifte af kompetencer, hvorfor vi kan hjælpe med stort set alle boligprojekter. Uanset om det drejer sig om en tagrensning, loftisolering, algebehandling eller brolægning, så har vi den faglige ekspertise og de rigtige værktøjer til at hjælpe dig.

VI KØRER PÅ HELE SJÆLLAND

FØLG OS