Skip to main content

Om os

Et højt serviceniveau, konkurrencedygtige priser og en bred vifte af serviceydelser, gør os til din optimale samarbejdspartner.

En bred vifte af kompetencer

Katja Gruppen har en bred vifte af kompetencer, hvorfor vi kan hjælpe med stort set alle boligprojekter.

Uanset om det drejer sig om en tagrensning, loftisolering, algebehandling eller brolægning, så har vi den faglige ekspertise og de rigtige værktøjer til at hjælpe dig.

Ligeledes har vi mange års erfaring med hvert område, hvorfor du er garanteret et højt fagligt niveau i vores arbejde.

Det gør os til din optimale samarbejdspartner, når din bolig skal have et løft.

Vi samler på tilfredse kunder

Hos Katja Gruppen har vi et stort fokus på at give vores kunder den bedste service. Af den grund lytter vi altid til dine ønsker og behov, så vi i fællesskab finder frem til den bedste og mest optimale løsning for dig. Vi byder altid ind med vores faglige ekspertise og erfaring, når vi rådgiver og vejleder dig frem til den rigtige løsning. Derudover anvender vi kun de nyeste teknikker og de bedste materialer, så du er sikret et resultat af høj kvalitet, som du kan nyde i mange år fremover. Som kunde hos os vil du blive mødt af erfarne og professionelle fagfolk, der sætter en ære i at hjælpe med dine boligprojekter. Derfor bliver du altid mødt med et smil og et højt serviceniveau.

Kontakt os for en uforpligtende snak

Vi er altid klar til at tage en snak med dig om dit boligprojekt, og vi giver gerne et uforpligtende – og ikke mindst konkurrencedygtigt – tilbud på din opgave. Du er mere end velkommen til at ringe til os på telefon 27 91 66 67 eller skrive til os på mail info@katja-gruppen.dk. Derudover kan du benytte dig af vores kontaktformular her på siden. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

VI TILBYDER ALT INDENFOR


Fliserens

Er fliserne ramt af alger, flisepest eller lignende? Hos Katja Gruppen tilbyder vi fliserens og imprægnering, så dine fliser kan blive så gode som nye igen.

Facaderens

En facade har en stor betydning for ens førstehåndsindtryk af en bygning. Derfor er det oplagt at få foretaget en facaderensning samt behandling af facade.

Tagrensning

Er taget ramt af mos, alger eller andet skidt? Hos Katja Gruppen står vi klar til at yde en kvalitetsbevidst tagrensning på dit tag, så det kan blive så godt som nyt igen.

Brolægning

Hvis du har brug for en professionel brolægger, der leverer resultater af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser, så er Katja Gruppen den rette for dig.

Malerservice

Brug for hjælp til malerarbejdet? Vi er det sikre valg, når det kommer til kvalitet, tillid og 100% tilfredshed. Vi har mange års erfaring, den faglige ekspertise og erfaring indenfor malerservice!