Skip to main content

Maler, Malerfirma og Malerservice i københavn & Nordsjælland.
Katja Gruppen er din lokale maler i hele Region Hovedstaden

Effektiv malerservice

Har du brug for hjælp til malerarbejde? Katja Gruppen er det sikre valg, når det kommer til kvalitet, tillid og 100% tilfredshed. Vi byder på mange års erfaring, og vi har den faglige ekspertise og erfaring indenfor malerservice, hvorfor du trygt kan lade os om opgaven.

Hos Katja Gruppen udfører vi næsten alle typer af malerarbejde. Vi hjælper både privatpersoner, erhverv samt det offentlige. Af den grund kan du trygt kontakte os omkring malerservice, så vi kan tage en snak om dit projekt. Vi byder naturligvis ind med vores faglige viden og ekspertise, så du får den mest optimale løsning.

Alle former for malerarbejde, eksempelvis:

  • Maling af lofter og vægge
  • Maling af indvendigt og udvendigt træværk
  • Maling af lejligheder, villaer eller kontorer
  • Malerarbejde i forbindelse med nybyggeri og ombygning

Vi samler på tilfredse kunder

Som kunde hos os vil du blive mødt af erfarne og professionelle fagfolk, der sætter en ære i at hjælpe med dine boligprojekter. Derfor bliver du altid mødt med et smil og et højt serviceniveau. Det er vigtigt for os, at vores kunder er glade for vores arbejde, hvorfor vi aldrig forlader en opgave, før du er tilfreds med resultatet. Vores politik er nemlig 100% kundetilfredshed. Af den grund lytter vi altid til dine ønsker og behov, så vi i fællesskab med dig finder frem til den helt rigtige løsning.

Hos Katja Gruppen er du i sikre og erfarne hænder. Vi har de nødvendige værktøjer, den faglige viden og erfaring til at hjælpe dig med alle former for boligprojekter. Vi ved, at pris kan være en afgørende faktor for vores kunder, hvorfor vi naturligvis byder på et konkurrencedygtigt tilbud på malerservice. Kontakt os for at høre nærmere.

Få et uforpligtende tilbud på en malerservice

Du er mere end velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak omkring, hvordan vi kan hjælpe dig med dit malerarbejde – og vi giver naturligvis et uforpligtende og godt tilbud med på vejen. Fang os på telefon 27 91 66 67 eller ved at skrive til os på mail info@katja-gruppen.dk. Du kan også benytte dig af vores kontaktformular her på siden, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

VI TILBYDER ALT INDENFOR


Fliserens

Er fliserne ramt af alger, flisepest eller lignende? Hos Katja Gruppen tilbyder vi fliserens og imprægnering, så dine fliser kan blive så gode som nye igen.

Facaderens

En facade har en stor betydning for ens førstehåndsindtryk af en bygning. Derfor er det oplagt at få foretaget en facaderensning samt behandling af facade.

Tagrensning

Er taget ramt af mos, alger eller andet skidt? Hos Katja Gruppen står vi klar til at yde en kvalitetsbevidst tagrensning på dit tag, så det kan blive så godt som nyt igen.

Brolægning

Hvis du har brug for en professionel brolægger, der leverer resultater af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser, så er Katja Gruppen den rette for dig.

Malerservice

Brug for hjælp til malerarbejdet? Vi er det sikre valg, når det kommer til kvalitet, tillid og 100% tilfredshed. Vi har mange års erfaring, den faglige ekspertise og erfaring indenfor malerservice!