Fliserens

Professionel fliserensning og imprægnering

Er fliserne ramt af alger, flisepest eller lignende? Hos Katja Gruppen tilbyder vi fliserens og imprægnering, så dine fliser kan blive så gode som nye igen. Med imprægnering sørger vi for, at dine fliser bliver modstandsdygtige over for alger og flisepest, så de kan klare udfordringerne udendørs. Som din faglige ekspert står vi naturligvis til rådighed med gode råd og vejledning, så du får den mest optimale løsning. Vi er det sikre valg, når det kommer til kvalitet, tillid og 100% tilfredshed.

Erfarne og kvalitetsbevidste fagfolk med et højt serviceniveau

Som kunde hos os er du garanteret erfarne og dygtige fagfolk, der leverer resultater af høj kvalitet. Det er vigtigt for os, at vores kunder er glade og tilfredse med vores arbejde samt kan nyde resultatet heraf i lang tid fremover. Derfor anvender vi altid de bedste materialer samt de mest effektive teknikker, når vi udfører en opgave – det gælder også ved fliserens. På den måde er du sikret en høj standard samt en høj kvalitet, som du vil få glæde af i lang tid efter.

Ved enhver opgave lytter vi til dine ønsker og behov, så vi i fællesskab med dig finder den helt rette løsning. Desuden ved vi, at prisen er vigtig for vores kunder, hvorfor vi altid står klar med et konkurrencedygtigt tilbud på fliserens.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på fliserens

Du er velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak. Vi står klar til at rådgive og vejlede dig, så vi i fællesskab finder frem til den rette løsning. Ligeledes kommer vi gerne ud og ser på din opgave, så vi kan give dig det bedste og uforpligtende tilbud på fliserens.

Ring til os på telefon 27 91 66 67 eller skrive til os på mail info@katja-gruppen.dk. Du er også velkommen til at benytte dig af vores kontaktformular på siden her. Så vil vi hurtigst muligt vende tilbage til dig med et uforpligtende tilbud på fliserens.