Facaderensning, Fliserensning, Tagrensning, Tagmaling, Malerservice og Maler i Solrød, Jersie og Havdrup

Fliserensning & Algebehandling i Solrød, Jersie og Havdrup

Er fliserne ramt af alger, flisepest eller lignende? Hos Katja Gruppen tilbyder vi fliserens og imprægnering, så dine fliser kan blive så gode som nye igen. 

Tagrensning & Tagmaling i Solrød, Jersie og Havdrup

Er taget ramt af mos, alger eller andet skidt?

Med en tagrensning forlænger du dit tags levetid samt øger husets værdi. Samtidig er det billigere end en udskiftning af taget, hvorfor det er værd at tjekke op på, hvad der giver bedst mening for dit tag.

Den lokale Maler i Solrød, Jersie og Havdrup

Vi byder på mange års erfaring, og vi har den faglige ekspertise og erfaring indenfor malerservice, hvorfor du trygt kan lade os om opgaven.

Professionel Facaderensning, Fliserensning, Tagrensning, Tagmaling, Malerservice og Maler i Solrød, Jersie og Havdrup!

Katja Gruppen ApS tilbyder Facaderensning, Fliserensning, Tagrensning, Tagmaling og malerservice i hele Solrød Kommune.

Facaderensning & Facaderenovering i Solrød, Jersie og Havdrup

En facade har en stor betydning for ens førstehåndsindtryk af en bygning. Derfor er det oplagt at få foretaget en facaderensning samt behandling af facade, så man har en flot og præsentabel bolig.

Brolægger med mange års erfaring i Solrød, Jersie og Havdrup

Brolægning er en spidskompetence hos os, hvorfor vi gerne hjælper dig uanset størrelsen på din opgave. Med mere end 15 års erfaring i branchen, kan vi hjælpe med flere forskellige belægningsopgaver, såsom stier, terrasser, indkørsler og meget mere.

Erfarne og kvalitetsbevidste fagfolk med et højt serviceniveau

Som kunde hos os er du garanteret erfarne og dygtige fagfolk, der leverer resultater af høj kvalitet.

Det er vigtigt for os, at vores kunder er glade og tilfredse med vores arbejde samt kan nyde resultatet heraf i lang tid fremover.

BEDSTE MATERIALER

Vi anvender altid de bedste materialer samt de mest effektive teknikker, når vi udfører en opgave – det gælder også ved fliserens.

På den måde er du sikret en høj standard samt en høj kvalitet, som du vil få glæde af i lang tid efter.

VI LYTTER TIL KUNDERNE

Ved enhver opgave lytter vi til dine ønsker og behov, så vi i fællesskab med dig finder den helt rette løsning.

Desuden ved vi, at prisen er vigtig for vores kunder, hvorfor vi altid står klar med et konkurrencedygtigt tilbud på fliserens.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på Facaderensning, Fliserensning, Tagrensning, Tagmaling, Malerservice og Maler i Solrød, Jersie og Havdrup

Du er velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak. Vi står klar til at rådgive og vejlede dig, så vi i fællesskab finder frem til den rette løsning.

Ligeledes kommer vi gerne ud i Solrød, Jersie og Havdrup og ser på din opgave, så vi kan give dig et uforpligtende tilbud på Facaderensning, Fliserensning, Tagrensning, Tagmaling og malerservice.

Ring til os på telefon 27 91 66 67 eller skrive til os på mail info@katja-gruppen.dk.

Du er også velkommen til at benytte dig af vores kontaktformular på siden her. Så vil vi hurtigst muligt vende tilbage til dig med et uforpligtende tilbud på fliserens.

KUNDEANMELDELSER

Vi er stolte af vores arbejde, vi samler på glade kunder, vi ved at vi har gjort og stadig gør en kæmpe positiv forskel for mange private mennesker og virksomheder.

Derfor er vi naturligvis medlem af anmeld-haandvaerker.dk der er en privat administreret smiley-ordning for landets håndværker virksomheder.

Vi har valgt at være medlem da jeg på den måde kan dokumentere alle vores kunders tilfredshed.

Hvis du gerne vil vide hvad kunderne syntes om vores arbejde kan du her læse de 3 nyeste anmeldelser.


VI TILBYDER ALT INDENFOR


Fliserens

Er fliserne ramt af alger, flisepest eller lignende? Hos Katja Gruppen tilbyder vi fliserens og imprægnering, så dine fliser kan blive så gode som nye igen.

Facaderens

En facade har en stor betydning for ens førstehåndsindtryk af en bygning. Derfor er det oplagt at få foretaget en facaderensning samt behandling af facade.

Tagrensning

Er taget ramt af mos, alger eller andet skidt? Hos Katja Gruppen står vi klar til at yde en kvalitetsbevidst tagrensning på dit tag, så det kan blive så godt som nyt igen.

Brolægning

Hvis du har brug for en professionel brolægger, der leverer resultater af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser, så er Katja Gruppen den rette for dig.

Malerservice

Brug for hjælp til malerarbejdet? Vi er det sikre valg, når det kommer til kvalitet, tillid og 100% tilfredshed. Vi har mange års erfaring, den faglige ekspertise og erfaring indenfor malerservice!

© Katja Gruppen ApS

Bækholmen 26
2760 Måløv
CVR: 38365509

Telefon: 27 91 66 67
E-mail: info@katja-gruppen.dk

OM OS

Katja Gruppen har en bred vifte af kompetencer, hvorfor vi kan hjælpe med stort set alle boligprojekter. Uanset om det drejer sig om en tagrensning, loftisolering, algebehandling eller brolægning, så har vi den faglige ekspertise og de rigtige værktøjer til at hjælpe dig.

VI KØRER PÅ HELE SJÆLLAND

FØLG OS