Skip to main content

Facaderens København & Nordsjælland

Effektiv Facaderens København & Nordsjælland af erfarne og dygtige fagfolk

Søger du Facaderens eller Facaderenovering i København & Nordsjælland?

En facade har en stor betydning for ens førstehåndsindtryk af en bygning. Derfor er det oplagt at få foretaget en facaderensning samt behandling af facade, så man har en flot og præsentabel bolig. Desuden har en behandling af facaden en række fordele med sig, såsom beskyttelse overfor alger, snavs og andet skidt, så du i lang tid fremover kan have en flot facade. Hos Katja-Gruppen har vi stor erfaring med facaderensning, hvorfor du er garanteret et kvalitetsbevidst og professionelt arbejde. Vi anvender udelukkende de mest effektive materialer og teknikker, når vi udfører en facaderens, så du kan nyde resultaterne i lang tid fremover.

Vi kan også hjælpe med maling af facader

Udover at være eksperter i rensning af facader, så har vi også stor erfaring med maling af facader. Det gælder flere typer af facader, hvorfor du ikke skal tøve med at kontakte os. Vi hjælper dig naturligvis med at give din facade nyt liv ved at udføre en effektiv rensning og efterfølgende maling af facaden.

Vi samler på tilfredse kunder

Hvis du søger professionelle og erfarne fagfolk, der byder på kvalitet, service og konkurrencedygtige priser, så er Katja-Gruppen din optimale samarbejdspartner til dine boligprojekter. Det er vigtigt for os, at vores kunder er glade og tilfredse, når vi forlader dem, hvorfor vi altid gør vores bedste for at yde den bedste service. Vores politik er 100% kundetilfredshed. Derfor lytter vi meget til vores kunder, så vi i fællesskab finder frem til den mest optimale løsning. Derudover ved vi, at pris er en vigtig faktor for vores kunder, hvorfor vi altid gerne giver et uforpligtende og konkurrencedygtigt tilbud på din opgave.

Få et uforpligtende tilbud på facaderens

Hos Katja-Gruppen står vi klar til at hjælpe dig med en kvalitetsbevidst facaderensning. Du er mere end velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak omkring dit boligprojekt. Vi rådgiver og vejleder naturligvis, samt kører gerne ud og kigger på din opgave, så du kan et korrekt og konkurrencedygtigt tilbud på facaderens. Kontakt os på telefon 27 91 66 67 eller skriv til os via mail info@katja-gruppen.dk. Du kan også benytte dig af vores kontaktformular på siden her. Vi bestræber os på at vende tilbage til dig så hurtigt som muligt – og gerne indenfor et døgn.

VI TILBYDER ALT INDENFOR


Fliserens

Er fliserne ramt af alger, flisepest eller lignende? Hos Katja Gruppen tilbyder vi fliserens og imprægnering, så dine fliser kan blive så gode som nye igen.

Facaderens

En facade har en stor betydning for ens førstehåndsindtryk af en bygning. Derfor er det oplagt at få foretaget en facaderensning samt behandling af facade.

Tagrensning

Er taget ramt af mos, alger eller andet skidt? Hos Katja Gruppen står vi klar til at yde en kvalitetsbevidst tagrensning på dit tag, så det kan blive så godt som nyt igen.

Brolægning

Hvis du har brug for en professionel brolægger, der leverer resultater af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser, så er Katja Gruppen den rette for dig.

Malerservice

Brug for hjælp til malerarbejdet? Vi er det sikre valg, når det kommer til kvalitet, tillid og 100% tilfredshed. Vi har mange års erfaring, den faglige ekspertise og erfaring indenfor malerservice!