Brolægning

Brolægning

Professionel brolægning

Hvis du har brug for en professionel brolægger, der leverer resultater af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser, så er Katja Gruppen den rette for dig. Brolægning er en spidskompetence hos os, hvorfor vi gerne hjælper dig uanset størrelsen på din opgave. Med mere end 15 års erfaring i branchen, kan vi hjælpe med flere forskellige belægningsopgaver, såsom stier, terrasser, indkørsler og meget mere.

Kvalitetsbevidst brolægning til konkurrencedygtige priser

Et højt serviceniveau, konkurrencedygtige priser og en bred vifte af spidskompetencer, gør os til din optimale samarbejdspartner. Som kunde hos os er du garanteret en erfaren og fagligt dygtig brolægger, der leverer resultater af høj kvalitet. Vi lytter altid til dine behov og ønsker, hvor vi byder ind med vores faglige ekspertise og erfaring. På den måde opnår vi de bedste resultater i fællesskab med dig.

Vi har altid et stort fokus på at give vores kunder den bedste service, derfor er det vigtigt for os, at vi lever op til vores aftale med dig. Det betyder, at vi altid overholder vores deadlines, og vi forlader ikke en opgave før du er glad og tilfreds med resultatet. Vi ved også, at prisen er vigtig for vores kunder. Derfor står vi altid klar til at give et konkurrencedygtigt – og selvfølgelig uforpligtende – tilbud på din opgave.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Har du brug for en brolægger til belægning af fliser og brosten? Og er du interesseret i et konkurrencedygtigt tilbud fra en professionel brolægger? Vi kører gerne ud til dig og besigtiger opgaven før du modtager et konkurrencedygtigt tilbud.

Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 27 91 66 67 eller skrive til os på mail info@katja-gruppen.dk. Du kan også benytte dig af vores kontaktformular her på siden, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Vi holder til i Stenløse, hvorfra vi kører ud til vores kunder i Nordsjælland, København og Roskilde.